Breng jouw stem uit en steun Chr. Brassband Middelburg!

Rabobank Walcheren/Noord-Beveland draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Walcheren/Noord-Beveland stelt € 165.000,- beschikbaar! Ook Chr. Brassband Middelburg doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van 4 t/m 16 april 2018 mogen leden van Rabobank Walcheren/Noord-Beveland vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 165.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij Chr. Brassband Middelburg ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor Chr. Brassband Middelburg belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor o.a. het onderhoud en aankoop van onze instrumenten.
Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan Chr. Brassband Middelburg tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Walcheren/Noord-Beveland. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/wnb.
Bedankt voor jouw steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *